danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 14. august 2013. Mariager Fjord, Vive: Søsatte ved den lille havn og tog turen omkring Bilfragmenteringen og retur. 

130814 mager vive

Med vinden i det nordvestlige hjørne var der rimlig læ på fjordens nordside.  

Odder og sensommerstemning!

Nogle heftige regnbyer forlængede morgenen og det svage lys. 

Da jeg var omkring 75 meter fra anløbsmolen ved Bilfragmenteringen dukkeder der pludselig en odder op mindre end ti meter fra pontonbåden. Kameraet kom frem og blev tændt og snart kom odderen op igen denne gang få meter fra båden og ikke inde i kameraets søger. Odderen så mig nu og så gik det stærkt! 

Her i yderfjorden var vandet dejligt frisk og spritklart så jeg kunne nyde synet, da morgenens første ørred i susende fart vendte og tog min Nandu reje.

Havde nogle småhug der antageligt var hornfisk inden morgenens anden ørred måtte ind og hilse på. 

Var glædeligt over hverken at møde ruser eller garn, men kunne på havnen se, at der var ved at blive gjort ruser klar til at få opfisket de sidste ål, når det om få dage blive legalt og fjorden bliver plastret til med ruser. 

På land er farver og frugter så småt ved at få efterårets kulør, hvilken går en fjordtur til en endne større sanselig oplevelse!{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com