danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

13. september 2014. Mariager Fjord ved Hadsund. Min fiskeklub Bombay Fly afholder en lille dyst i fjorden. Da jeg ankom lidt over syv havde motordrengene søsat. Klargjorde grej og båd og krydsede fjorden for efterfølgende at bryde afstandreglerne på 75 meters afstand til faststående redskaber. Skulle reglen overholdes ville det være umuligt at fiske! 

140913 hadsund1

Så flere fisk inde på lave lidt mere iltrige vand. Ørrederne var dog ikke i biddet og det blev kun til et enkelt mindre eksemplar.  

140913 hadsund2

Så er der afgang... Den smukke morgen kunne nydes, dog skulle man ikke tænke for meget over fjordens tilstand. Snart var der også et ryk ud af joller, der skulle hente ål i de mange ruser der med garanti ikke holder den indbyrdes afstand på 75 meter. 

140913 hadsund3

Aldrig har jeg oplevet så mange ruser og set så store mængder grønalger. Ruserne er naturligvis sat fordi ålen er flygtet fra det dybere iltfattige vand og derfor er lettere at fange. Grønalgerne der er i gang med den iltforbrugende forrådnelse, er et resultat at overgødning og godt vejr!{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com