danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

27. september 2014: Mariager Fjord Stines minde. Min nye pontonbåd, en Anderson Speedster skulle for første gang prøves. Med god vind og kraftige vindstød fra det vestlige hjørne var området øst for Stinesminde et godt valg. 

140927 speedster stinesminde

Fik justeret sæde, fleksistripper, årer og fik monteret holder til net og taske inden vi søsatte. I baggrunden ses Finn Sørensen som også var ude at prøve sin båd for aller første gang. 

Masser af vind og vand!

Mariager Fjord har bestemt haft godt af at vinden har presset masser af frisk Kattegatvand ind gennem den smalle fjordmunding. Da vi ankom var vandstanden omkring en halvmeter over det normale - noget der passer både ørreder, fjordrejer, kutlinge og blåmuslingerne. 

Havde håbet på at et par ørreder ville blive hængende på fluen, men... Havde et par tunge hug og et enkelt rusk. Fast fisk blev det dog ikke til, og jeg kom til at tænke på, at jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst har været ude tre gange i træk uden fisk i hånden? 

Nå, men Speedsteren kom i vandet og blev testet - heldigvis blev forventningerne indfriet!{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com