danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mandag den 27. juli 2015.

150728 mariager carl

Lille Carl, bådbygger Lars Andersens barnebarn, kom forbi med forplejning. Mon ikke der bygges en båd i lille størrelse?

Mariager Fjord, Mariager.

 150728 mariager thomas

Thomas Schreiber, nyt medlem i Bombay Fly blev vist lidt lun på fiskeriet fra pontonbåd. 

150728 mariager lars fisk

Ud over at få Thomas godt introduceret til pontonbåden, blev der også lidt muligheder for at væde fluen. Der var mindre ørreder til os alle på en aften hvor det for en gangs skyld ikke blæste...

God sommer for fjorden!

Det kan godt være at vi er mange der længtes efter lidt sommervejr. Men vind og kulde er godt for vores kære fjord, som når det bliver varmt, hurtigt kommer til lide af algeopblomstring og iltsvind. 

Målte vandtemperaturen til 17 grader - overraskende højt i forhold til sommerens lufttemperatur.... 

Startede med at se et par ørreder i overfladen og nød da også synet, da en stor trykbølge afslørede at en pæn fisk var interesseret i den flue, som Lars netop havde kastet ind over muslingebanken. 

Vandet var spritklart og vi kunne nyde synet af den smukke kalkede bund.

Snart havde Thomas fisk og der var såmænd også fisk til guiden. Lars sluttede med en lille ørred inden vi ved ti-tiden drog i land. 

{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com