danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fred. d.31 juli/lørd d.2. aug 2015.

150801 eagel bay hl trout

Vejret var bedre da vi slog øjnene op lidt i fire. Det samme morgenfiskeriet. Aftenfiskeriet gav os kun et par mindre ørreder. Morgenen bød på fire fjordørreder i båden. Derudover havde jeg et par "løse" tilbud. Genudsatte alle de smukke fjordørreder og tænkte på hvilken fantastisk fiskeri vi kunne have hvis dette blev normen og vi samtidig kunne få styr på garnfiskeriet?

Mariager Fjord ved Hobro.

150801 full mone eagel bay

Jake Semons fra Rugged Creek benyttede aftenen til at teste en Anderson Speedster. Skulle nå en færge og kunne desværre ikke blive natten over...

150801 eagel bay morning sunrise anderson

Dejligt at sove ude. En anden fordel er at vi hurtigt kan være klar til den "gyldne time" med de mange gode oplevelser!

150801 eagel bay morning long guideboat

Det ta'r få minutter at konvertere guidebåden til en velsejlende en personers pontontonbåd. Fisken fouragerede på lavt vand...

150801 eagel bay x streamer

Tester en streamer for holdbarhed og fangsevne. Ser ud til det modificerede Andreas Anderson koncept virker fint til danske ørreder!

150801 eagel bay morning anderson

Startede morgenen på nordsiden. Krydsede fjorden og fiskede fra Sandskredet til bugten ved Valsgaard bæk, hvor der stod et par morgenfriske fluefiskere. For ikke at forstyrre deres fiskeri krydsede vi igen fjorden og fiskede nordsiden.  Fire, fem kilometer i pontonbåden gi'r mulighed for at fiske en masse vand og finde fiskene!

150801 eagel bay claer water

Med en køling og blæsende sommer og en vandtemperatur på omkring 16. grader er det en fornøjelse at være ørred og fluefisker!

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com