Stednavne - Hobro

Mariager Fjord stednavne1Kendte og skattede fiskepladser.

Stednavne - Midtfjorden

Mariager Fjord stednavne2Mange fiskepladser og dybt vand!

Stednavne - Hadsund

Mariager Fjord stednavne3Pladser omkring Hadsund

Stednavne - yderfjorden

Mariager Fjord stednavne4Spændende område.

Varmeste dag!

 Søndag den 5. april 2020.200404 mariager yderfjorden trout

Dagens første ørred var smuk og blank. Den fik naturligvis sin frihed efter det hurtige portrætfoto. 

Mariager Fjord øst for Hadsund.

Vinden var lidt mere frisk end lovet i prognosen, men det er vi efterhånden vant til. Solen og temperaturen holdt imidlertid hvad der der blev lovet. 

Rigtigt mange havde benyttet fridagen og det gode vejr til en fisketur eller en travetur langs den smukke fjord. I Yderfjorden talte jeg i løbet af dagen vel omkring 25-30 lystfiskere. De fleste i waders, men også et par både ud over os var ude. Hørte også fra en jeg talte med, at der også længere inde i fjorden stort var lystfiskere på alle pladser.... Mon ikke lidt mere end 200 i dag har forsøgt at friste en ørred? Hvor mange ørreder er der mon blevet fanget og hvor mange er genudsat? 

På Facebook høre man sjældent om nulturene og de besøgene, kan let få det indtryk at ørreder "det er bare noget man fanger". Men sådan er det desværre ikke i vores fiskevande. Man kan selvfølgelig være heldig/dygtig og ramme lige ind i en stime ørreder, men man kan også fiske en hel dag på forskellige pladser, uden at mærke det mindste. 

På dagens tur lagde jeg hurtigt ud med at fange og genudsætte et par blanke ørreder. Lidt senere var det Jess og senere var det bådbyggeren Lars Andersen der fandt et spot der hurtigt gav tre mindre ørreder og et par hug. 

Fisk eller ej så er det dejligt at være ude og være sammen med vennerne, selv om der er på behørig holdes Corona afstand. Ørrederne er og bliver en bonus!

200404 mariager yderfjorden seagul island

Mågerne har igen i år indtaget Mågeøen. Det kan både høres og lugtes! 

200404 mariager yderfjorden jess

Jess Anton Larsen med vinden og mod strømmen i sin Anderson Motorcad

200404 mariager yderfjorden hadsund

På en solfyldt forårsdag tager Hadsund By sig godt ud set fra fjorden  

200404 mariager yderfjorden ajstrup

På dagens tur nåede vi ud til Ajstrup. Havde håbet på at vi kunne fiske over "hullet" i bugten, men vinden var simpelthen for frisk til at det gav mening. Forøvrigt fangede og genudsatte Jess Anton Larsen en ørred i bagvandet ved broen i baggrunden.

 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers