danlendenosv
1200-350-fluer-majflue.jpg

Smukke Bramslev

Søndag den 27. september 2020. 200927 bramslev bakker hobro

I baggrunden anes Hobro, bøgeskoven på fjordens sydside og Bramslev Bakker. 

Uden strøm

Havde en aftale med jens Anton Larsen. Mødtes ved Bramslev Bakker, hvor man ved at "erlægge en femmer i bøtten", kan køre helt ned til standen.  Det symbolske beløb dækker vedligeholdelse af grusvejen og sikkert også udgifter til de bordbænkesæt, toiletter og affaldsbeholdere, der er opstillet i området.

Fik hurtigt samlet båd, men opdagende at mit batteri var totalt afladet da jeg skulle til at sejle op mod den friske nordøstlige vind. Har åbenbart sat laderen tii, men glemt at tænde for kontakten...

Heldigvis var der strøm og trækkraft på Jess Anker's motor og jeg fik et lift godt en kilometer østpå, og senere en tur over på sydsiden af fjorden. 

Fiskeriet

Der er tydeligvis store strækninger hvor der er langt mellem ørreder og lidt held er ikke at foragte! 

Fiskede første timer uden at mærke det mindste. Flere flueskift og så endeligt lidt fluepilleri i et område, hvor der tydeligvis var en flok småørreder. Jens Anker oplevede det samme på strækningen, inden vi satte kursen over på sydsiden. Her mærkede vi også, at ørrederne var interesseret i vores fluer, og jeg nåede inden retursejladsen over fjorden, at kroge en enkelt og lande og genudsætte en anden mindre ørred. 

Modsat vores lidt skuffende fiskeri, havde Michael Hansen et super fiskeri godt et par hundrede meter længere øst for det område hvor vi startede fiskeriet. For en god orden skyld fiskede vi med næsten identiske fluer!

Jesper Beck der også var kommet på fjorden havde intet mærket. 

200927 bramslev bakker sydsiden 

 På sydsiden "sopper" bøgeskoven bogstaveligt talt i fjorden!

 200927 bramslev bakker jordlag

Det lille jordskred afsløre hvorledes isen under istiden har formet fjorden og de forskellige jordlag. 

200927 bramslev bakker fiskere

Det gode vejr lokkede mange ud med stangen. Hele dagen var der vel 10 -12 stykker der fiskede på Bramslev strækket. Corona-tiden har tyligvis fostret mange nye lystfiskere.

Ulnits.leth

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles