danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Katbjerg Odde.

Da vi ankom kunne vi med det samme konstatere at vinteren har været hård ved Mariager Fjord. Store mængder kiselalger har nedsat sigtbarheden. Derudover er der begyndende grønne og brune alger der tydeligt indikere, at Mariager Fjord fortsat bliver tilført alt for store mænger næringsstoffer fra landbruget. 

100327_klar_til_fjorden

I vandet ses Jan Kristoffersen og Dan Borup. 

Dan Borup der var kommet tidligt, havde fat i to mindre ørreder der gav sig tilkende i overfladen. Ellers mødtes jeg kl. 08.30 med Søren Nielsen, Jan Kristoffersen og Dan Borup.

100327_flueaeske

Første tur på fjorden - flueæsken fyldt godt op!

100327_mariager_orred

En af dagens to ørreder der tog fluen på lavt vand!

100327_pause

Så er der varme pølser og kaffe. 

100327_alger

Grønalger er hverken godt for fjorden eller båden.

Startede med at fiske langs stranden på østsiden af Katbjerg Odde, ca, 3 kilometer. Krydsede derefter fjorden og fiskede, på vejen retur, langs nordsiden - et i øvrigt utroligt smukt område. Beregnede at vi har sejlet og fisket 6-7 kilometer. 

Ruser

At det er forår ses også på de mange ruser der allerede er sat. Alle ålene skal åbenbart opfiskes, så vores børn og børnebørn ikke behøver at bekymre sig om denne spændende fisk! 

{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com