danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100803_tyr_skilt

Så ikke noget til Brutalis da jeg listede over engen!

Måtte lige tænke to gange inden jeg i morges gik over engen med grej og Outlaw. Så dog ikke noget til tyren eller andre farlige skabninger, så måske er skiltet blot sat op for at holde os væk fra fjorden, eller også var Brutalis og hans harem trukket over i den anden side af strandengen? 

På trods af at vandet føltes meget lunkent i forhold til lufttemperaturen, som lå på 13 grader, var det til at få nærkontakt med ørrederne. Havde hurtigt et godt tilbud. Ørrederne rullede nogle gange i overfladen inden den afbrød forholdet. Få minutter senere fulgte en anden fisk efter fluen, dog uden på at bide! 

Efter godt en times fiskeri var der endeligt fast fisk... En 47 centimeter lang ørred måtte en tur i nettet og lidt senere ende i marinaden som et optrin til aftenens grill...

100803_orred_mariager

Sommerørred fra Mariager Fjord

Slap også hel retur over strandengen, lavede en kop kaffe og kørte lidt længere ind i fjorden for at vadefiske lidt. Havde også her en følger og lidt senere en fin mindre ørred der dog blev returneret! Sluttede med at samle affald og kørte veltilpas hjem på Skytten for at nyde resten feriedagen!

100803_orred_mariager1

Sommerferie og fisk. Det er bare dejligt! 

{jcomments on}

 

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com