danlendenosv

GAVEIDE: GI' EN FISKEOPLEVELSE!

TIL ØRRED, STALLING OG GEDDE!

1000_200_anemoner.jpg

Ferie og Mariager fisk

100803_tyr_skilt

Så ikke noget til Brutalis da jeg listede over engen!

Måtte lige tænke to gange inden jeg i morges gik over engen med grej og Outlaw. Så dog ikke noget til tyren eller andre farlige skabninger, så måske er skiltet blot sat op for at holde os væk fra fjorden, eller også var Brutalis og hans harem trukket over i den anden side af strandengen? 

På trods af at vandet føltes meget lunkent i forhold til lufttemperaturen, som lå på 13 grader, var det til at få nærkontakt med ørrederne. Havde hurtigt et godt tilbud. Ørrederne rullede nogle gange i overfladen inden den afbrød forholdet. Få minutter senere fulgte en anden fisk efter fluen, dog uden på at bide! 

Efter godt en times fiskeri var der endeligt fast fisk... En 47 centimeter lang ørred måtte en tur i nettet og lidt senere ende i marinaden som et optrin til aftenens grill...

100803_orred_mariager

Sommerørred fra Mariager Fjord

Slap også hel retur over strandengen, lavede en kop kaffe og kørte lidt længere ind i fjorden for at vadefiske lidt. Havde også her en følger og lidt senere en fin mindre ørred der dog blev returneret! Sluttede med at samle affald og kørte veltilpas hjem på Skytten for at nyde resten feriedagen!

100803_orred_mariager1

Sommerferie og fisk. Det er bare dejligt! 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers