danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100827_blank_mariager

Vinden lagde sig for for en stund. Senere luftede det lidt fra øst. Lidt senere fra nordvest!

Ankom om eftermiddagen. Et par småørreder fouragerede stankelben og myg på overladen og tog kun modvilligt min flue.

Sejlede,fiskede og observerede.... Lyset passede og vandet var klart. Håbede på at at kunne spotte nogle store ørreder under land. Fiskede hele Ørnedalsbugten og lidt til. Så en enkelt ørred på ca. tre kilo. Fik også fisken til at tage min flue i et par forsøg. Først puffede den forsigtigt, så tog den hårdt. Desværre, eller heldigt for ørreden, var krogen sat lidt yderlidt. Havde ørreden til at rulle nogle gange i overfladen inden det var forbi. 

Havde et par mindre ørreder inde at vende og så ikke, på trods af at jeg fiskede til efter solnedgang, mere til de større eksemplarer. Nød i øvrigt en gang kopnudler og lidt vand siddende på en væltet træstamme. Diæten virker og jeg er blevet 9 kilo lettere - heller ikke værst!

Bemærkede, at der i dag var færre ruser end inden fredningen den 16. august. Har hørt rygter om, at fiskerikontrollen har været et par gange forbi, så måske er det dem der har tyndet ud i de ellers alt for mange ruser? En ruse er dog stadig en for meget, set i relation til udrydningstruede ålebestand. 

100827_solned_hobro

Solnedgang over Hobro

{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com