Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

0
0
0
s2sdefault

 

100910_flue_hat

Kunne have valgt et billede af en farvet hanørred på en lillle halvmeter, men syntes I skal se hvor tæt fluen var øret!

Mariager Fjord, Ørnedalen.

Efter en god arbejdsuge med Sjællandstur trængte jeg til lidt vand og frisk luft. Kørte efter fyraften til fjorden. Fiskede i første omgang tæt under land hvor jeg på denne årstid ofte ser fisk. I dag var der imidlertid intet at se her. Derimod så jeg et par spingerede et godt stykke ude i fjorden. Valgte at fiske på dybere vand og lagde ud med en farvet hanfisk på en lille halvmeter vand. Lidt senere blev det til en mindre fjordørred på omkring 30 cm.

Bemærkede at vandet var meget klart, men også at der er meget store mængder vandmænd. Bemærkede også at den hvide og den blå fritidsfiskerbåd fra Hobro igen i dag var ude at hente garn eller ruser (Det er de hver gang jeg er på de kanter). Tænker på, at enten må der være utroligt få ål i fjorden, eller også må fristidsfiskerne spise ål flere gange om ugen. Ålene må de jo ikke sælge, så den teori er selvfølgelig udelukket! 

{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com