danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

101022_mariager_orred

Kongsdal: På omkring en halvtime fangede jeg tre blanke ørreder. Genudsatte to der lå lige omkring de fyrre centimeter. 

Havde aftalt at jeg skulle følges med Gordon Henriksen og Rasmus Ovesen, der havde medbragt Fisk & Fri redaktionbåden. Da vi ankom sidst på formiddagen var vinden rimelig heftig og det gik da også galt da Gordon satte kursen ind over revet, og kort tid efter knækkede det ene af de tre blade af skruen. Telefonen ringede; Gordon og Rasmus ville gerne have hjælp. Jeg satte kursen mod revet og fik trukket redaktionsbåden fri så de kære sjællændere kunne lunte retur til Kongsdal Havn, og herfra forsøge at finde en forhandler med en ny skrue på lager.  

Havde selvfølgeligt planlagt at fiske lidt mere, men opdagede at jeg under "redningsaktionen, havde mistet den ene af mine kære uundværlige svømmefødder. Trak båden på land og gennemtravlede det grumsede vand uden at finde svømmefoden. Brugte et par timer og besluttede at indstille eftersøgningen for at vende tilbage lørdag når vandet forhåbenligt er klaret lidt op, og sigtbarheden dermed er forbedret så meget at jeg skulle have en rimelig chance for at blive genforenet med min højre fod.

Om min højre fod blot skal have en enkelt overnatning på bunden af fjorden vil vise sig lørdag. 

{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com