danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

110810_mariager_orred_under_vand
Som det fremgår af billedet har de seneste dages ruskvejr og højvande gjort godt for fjorden.

Efter et møde i Valgård lå det ligesom i den friske vind, at der skulle fiskes et par timer i Mariager Fjord. Fandt lidt læ ved Hobro og fiskede ikke længe før end jeg så en fisk i overfladen på godt en halvmeter vand. Et par kast senere blev overfladefluen taget kontant, og et par efterfølgende spring afslørede en flot sommerfarvet ørred på omkring 50 cm.

Bemærkede at der er flere af de rusefiskere der målrettet satser på at få de sidste ål opfisket, der har taget lidt forskud på sæsonen (før den 16. august må der ikke fiskes med ruser i Mariager Fjord). Der er ikke noget nyt i sommeruser og jeg kan stærkt anbefale, at fiskerikontrollen kikke forbi i løbet af ugen!  

Langs kanten var der masser af fjordrejer og kutlinge. Dejligt med en blæsende sommer!{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com