danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultMariager Fjord, Bramslev -> Katbjerg Odde -> Skellerup

120428_mariager_bramslev_lars 
Dagens tur gav masser af motion, lidt kølige fødder og få fisk!

Startede morgenfisketurs sæsonen med en tur til Bramslev sammen med Lars Andersen.

Var klar til at søsætte lidt i seks. Smukt vejr og forventningerne selvfølgelig i top! Havde snart en følger og et hug, men det blev ikke til fast fisk på dette spot. Lidt senere, i bunden af en stille bugt var nogle mindre ørreder aktive. Her blev det til to småørreder. 

På nordsiden over for Katbjerg Odde, hvor der det meste af morgenen havde været diverse fiskere i sving, havde vi igen nogle "løse" tilbud. Besluttede at krydse fjorden og forsøge os på strækningen mellem Katbjerg Odde og Skellerup. Ved Skellerup Odden var det tid til en rugbrød og en pilsner. Lars krydsede igen fjorden, mens jeg fortsatte lidt mere her på sydsiden. 

Så en enkelt fisk bryde overfladen og fik med det samme fluen placeret. En smuk mindre fjordørred kvitterede og måtte finde sig i at blive "holdt i hånden" og fotograferet. 

Krydsede igen fjorden og fik pakket sammen så vi var hjemme lidt over tre. Fire mindre ørreder og møre benmusker, men det er jo heller ikke det værste på sådan en lidt kølig lørdag sidst i april...

 

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com