danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultMariager Fjord ved Hobro
120617_Mariager_Hobro
Søsatte ved shelterne i Ørnedalsbugten hvor vi også startede dagens, eller rettere morgenens fiskeri. Krydsedse efterfølgende fjorden for at fiske strækningen mellem Sandskredet og Valsgaard Bæk på fjordens nordside. Krydsede igen fjorden og fiskede hele Ørnedalsbugten.

Lars Kristiansen var morgenfrisk da vi som aftalt mødtes klokken 4. Dejligt tidspunkt, ikke kun at fiske, men bestemt også at køre på landevejen, hvor jeg således kun mødte to biler på strækningen mellem Randers og Hobro.

Langs kanterne er der masser af søsalat, vandet er i visse områder rødligt, mens det i andre områder er helt klart. Overalt på det lave vand vrimler det med kutlinge, hundestejler og fjordrejer. Jo, det er så sandelig en næringsrig fjord, der så længe det går godt og vi ikke får længere perioder med stille og varmt vejr, producerer nogle fede ørreder i rekord fart. 

Det skal vise sig, at ørrederne langt fra er så morgenfriske som os. Enkelte viser sig ved at bryde den blanke overflade, men det er sporatisk.

Vi fisker og fisker og det bliver da også til nogle hug fra forsigtige eller måske overmætte ørreder?

Først da vi da vi vender tilbage til den østlige del af Ørnedalsbugten over for Valsgård Bæk , fanger jeg en lille ørred. Vi har begge endnu nogle hug inden vi indstiller fiskeriet.

På vej retur ser jeg en ørred "head & taile" (jeg ror baglæns så jeg kan se hvad der sker foran mig). Forsigtigt ror jeg i position og får kastet... Det skulle vise sig at være en meget velnæret fjordørred, der ikke så ud til at kunne klare en genudsætning og som derfor, undtagelsesvis kom med hjem til middag. {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com