danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultMariager Fjord, Kongsdal
 120816_Mariager_kongsdal
Bortset fra de mange ruser hvor af nogle klart stod ulovligt (over vandlinien), blev til endnu en dejlig sommermorgen ved Mariager Fjord.

Først ude på Hadsundvejen kom jeg i tanke om, at det er fra i dag at der igen må fiskes efter ål i Mariager Fjord. Ved de faste pladser er der banket bungarnspæle i og mon ikke bundgarnene bliver sat i løbet af dagen? Kateruser var der allerede sat mange af, og allerede fra daggry var der 6 - 8 joller igang med at røgte ruser og bjerge garn. Utroligt, at vi ikke har nogle politikere der vil udvise ansvarlighed og redde ålen fra holocaust. Havde gerne set at vores børnebørn også skulle kunne opleve at se glasål... Jeg tror at ålens nenste chance er en totalfredning. 

Roede på det lave vand for at prøve at finde en ørred eller to. Så flere ørreder i overfladen og også nogle der få meter fra strandkanten sprang helt fri af vandet. Fik flere gange fluen placeret, men ørrederne var her til morgen hverken til vådt eller tørt. Egentligt utroligt, at mindre end et halvminut efter jeg har passeret et lavvandet område så springer der en ørred. De kære fisk må alligevel bevæge sig en del rundt... Ingen af de fisk jeg så var mere end 50 cm. 

Mødte en enkelt med spinnestang, der heller ikke havde haft held til lokke en ørred. Han fik til gengæld en pose af brormands weedbusters da han tydeligvis havde problemer med "grønt" på krogen...

Fiskemæssigt blev resultatet af morgenens fiskeri en enkelt hornfisk. {jcomments on} 

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com