danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultMariager Fjord 
120916_bramslev_mariager
Dejlig efterårs søndag ved fjorden sammen med Lars Anderson, en sæl og nogle kajakroere

Da vi ankom ved Bramslev bemærkede jeg med det samme en sæl der lå og hyggede sig på badebroen. Kunne ikke dy mig, og sneg mig forsiktigt tættere og tættere på.  Sælen var meget tillidsfuld og tog en enkelt dukkert da vi søsatte pontonbådene. Snart lå den igen på broen.

Vi fiskede på nordsiden et par kilometer østpå hvor vi krydsede fjorden og gik i land på Katbjerg Odde. Fik en god snak med bl.a. nogle kajkroere, der også nød frokosten den denne smukke plet. 

Tydeligt at den blæsende og i perioder kølige sommer har været godt for fjorden. Vandet virkede de fleste steder meget frisk og der var liv i kanten. 

Havde et par tilbud, bl.a. en ørreder der tæt på land satte efter fluen og efter et par meters tilløb huggede hårdt. På hvirvlen kunne jeg se at det måtte være en pæn fisk...  

Kun en ørred blev hængende. Det var tilgengæld et meget livligt eksemplar, der tog flere lufture inden den måtte en tur i nettet. 

Havde frygtet at der overalt var rigtigt mange ruser, men blev for en gangs skyld glædeligt overrasket. Ruserne var kun sat tæt omkring odderne og i nærheden af bådpladserne. Vi undgik således at blive de helt store lovbrydere. 

Sluttede kl. 14.00 og kunne da godt mærke turens godt otte kilometer i benene. En pilsner til at pakke sammen på gjorde underværker! {jcomments on} 

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com