danlendenosv

En rodet dag!

Torsdag den 4. oktober 2018.181004 milldam hl

Fik endnu engang testet det lette grej der snart skal stå sin prøve i New Zealand.  

Mølledammen

Dagen begyndte med en bil der var total afladet for strøm. En fejl har fået blæseren til køleren til periodisk at starte. Med en booster fik vejhjælpen dog hurtigt liv i motoren og jeg kunne sætte kursen mod Trust Mølle Put and Take, hvor Metals Senior fiskeklub havde et arrangement. Fik rundstykker, kaffe og lidt snak inden jeg kunne høre at blæseren igen startede. Måtte for ikke at aflade batteriet igen afmontere en batteri pol. 

Fik fisket lidt i en sø hvor er mange, men ikke specielt bidelystne ørreder. Sjovt at kunne se de stressede ørreder svømme omkring uden den store intersse for min flue eller de andre seniores endegrej. Et par fisk kom dog i nettet, bare ikke i mit! 

Havde dog bilen i tankerne og besluttede at køre på værksted til et tjek. Testeren blev monteret og mekanikeren bedyrede, at der ikke var fejl. Mærkeligt nok var der nu heller ingen selvstart af kølerblæseren. Jeg blev anbefalet at køre en tur. 

Valgte at køre en tur ud i min lille klarvandede sø, hvor jeg blev mødt at et svanepar med en enkelt forpjusket ælling. 

Havde et par gode timer hvor jeg fik fanget og genudsat nogle bomstærke ørreder.181004 milldam fall sun

Så et par rådyr og isfugl i det smukke efterårslandskab.181004 milldam sun

Ind imellem kikkede solen frem mellem skyerne.181004 milldam swan

Svanen skulle efter min opfattelse ikke have været udnævnt som nationalfugl. Det burde være viben.... Men mon ikke denne ene ælling er kommet lidt sent på sæsonen? 

1000-200_gudenaaen_fri.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers