danlendenosv
1000_200_danica.jpg

Gammelt venskab!

Mandag den 27. maj 2019.190527 milldam rainbow net

Fik i dag "luftet" en af mine plus 40 år gamle stænger, bygget af min ven Bjarne Fries. En fornøjelse med masser af kaste og fiskeglæde!

Har bilen på værksted, og da min båd, som altid ligger klar i bagagerummet, har det knebet lidt at komme ud... I dag lånte jeg dog Lenes bil og det blev til nogle timer i søen. 

Vandet er nu klaret op efter forårets kiselalger.

Jeg kunne gå forsiktigt langs kanten og se ørrederne fouragere. Mest tog de nymfer og andet under vandet. En gang imellem steg de til overfladen og inhalerede en vårflue. 

Satte en af kobbernymferne fra New Zealand turen på forfanget og der gik ikke længe inden en ørred tog fluen. 

Flere gange havde jeg lange udløb der rev al flueline og en del bagline af det lille Hardy Featherweight og et par gange mistede jeg også ørreden i grøden. 

Satte mig på bagsmækken og nød sangen fra fuglene og den smukke natur inden jeg for sidste gang i denne omgang kastede med stangen og hjulet, der på trods af alderen stadig kan byde på masser af fiskeglæde...

Kan kun være taknemmelig for endnu en super dag...

190527 milldam deer

Udover fisk, insekter og fugle bliver jeg også i godt humør af at komme tæt på vores vilde dyr.190527 milldam kopperfly

Bandt favoritfluen fra New Zealand på forfanget... Fluen er bundet i hånden med kobbetråd og rødfarvet fasanhale - enkelt og effektivt.190527 milldam rainbow rod

Hverken kondition eller farverne fejler noget.190527 milldam swans

Ikke fordi at svanen er min favorit fugl, men kunne ikke stå for denne lille familie. Havde dog langt hellere set lærken eller viben som vores nationalfugl.190527 milldam car malte 

Er aktiv i valgkampen og reklamere gerne for vores lokale mansd som jeg har kendt i årevis, og som jeg ved vil trykke på den "grønne" knap når der stemmes om miljøet!

. Vigtigt at vi vælger nogle folketingsmedlemmer der forstår og vil vores natur. Læs:  Malte vil naturen! 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles