danlendenosv
1000_200_havbars.jpg

Norsk aften!

Fredag den 28. juni 2019.190629 deset boat

Så kom Mosqeto'en igen i rette element. 

Rena ved Deset.

Efter en langs nats kørsel og udpakning og indretning, blev til først til lidt søvn.

Ved syvtiden lokkede elven imidlertid og jeg kørte ned og søsatte ved Deset. På strækningen er Rena elven rolig. Der finder du en ø og et bagvand. Der er dybe huller og lidt mere lavvandede områder med svag strøm. Et område der kan være svært at fiske fra land, men som er perfekt til pontonbåd og svømmefødder. 

Ikke overraskende var der under land masser af myg med en glubende appetit på mit søde blod. Det gjaldt om hurtigt at få pakket ud og komme på vandet hvor myggene ikke er så generende. 

Der var ikke mange, men jeg talte dog to tre arter døgnfluer som ørrederne sporatisk tog... Heltene var mere regelmæssige og mest til klækkere og insekter der lå tungere på overfladen. Vårfluerne så jeg ikke noget til, men de dukker granteret op en af de nærmeste dage.

Lagde ud med kaste forkert til en ørred der stod på kanten af en strømrende. Et fejlkast skræmte ørreden. Fandt dog hurtigt en flok helt som jeg kunne fiske til mens jeg samtidig holdt godt øje med et par ørred standpladser.190629 deset river

Rena elven uden vind, og i modsætning til 2018, med normal vandstand.190629 deset sik

En af aftenens helt der slap for en tur i rygeovenen.190629 deset trout

Rena elvens guld skal behandles nænsomt - altå hurtig figtht, knudeløst net, fugtige hænder og hurtigt retur! 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles