danlendenosv
1000_200_driftboat_guide.jpg

Det lange drev!

Tirsdag den 2. juli 2019.190702 rena mosqeeto anker

Mosqeeto'en er klar. Bemærk prototypeankeret som jeg har modificeret en smule. Tror jeg har fået det hele til at fungere optimalt.

Rena. Fra Strømsted til Leopardbroen.

Dagen startede med lidt fluebinding og andre gøremål.  

Fik chancen for et lift, og dermed en mulighed for det lange fra Strømstad til Leopard broen. 

Tog det med ro og tjekkede de sædvanlige pladser for specielt ørrederne. Fandt hurtigt nogle der regelmæssigt tog døgnfluer, men fik skræmt de første i forbindelse med indkøringen af ankeret. 

Ankeret skal i roligt vand kunne holde mig i position inden for kasteafstand og uden at skræmme de sky ørreder...

Kom til en flok stallinger der var unormalt svære at lokke til fluen. Prøve diverse og oplevede flere gange tørfluen drive perfekt over fiskene uden at de reagerede. Tiden gik og jeg måtte opgive de vanskelige stallinger i denne omgang. Men pas på. Jeg kommer dog tilbage i nær fremtid!

Fandt lidt senere en anden flok stallinger. De var i modsætning til de tidligere med på legen og de tog fluen kritikløst, selv om den ikke drev perfekt og matchede de naturlige forbilleder. 

Mødte ved "woodstock lejren" min ven Staffen Lindstøm og hans søde kone Pichakorn samt nogle af deres venner. Fik en hyggelig snak inden turen gik videre ned af elven. Mon ikke det bliver til kaffe og mere snak en af de nærmeste dage? 

190702 rena home

Har fået indrettet min lille sommerbolig med al det nødvendige udstyr.190702 rena kajak

Et par fiskekammerater havde taget drifturen i deres oppustelige kajakker. Fulgte dem lidt og kunne se at de i det hurtigt strømmende vand godt kunne bruge et par svømmefødder til at holde kursen og den rigtige afstand til bredden og ørrederne.190702 rena trout cr

Også et par ørreder måtte en tur i nettet inden genudsætning.190702 rena bronkarse

Brønkarsen er klar til plukning og brug...190702 rena stalling

Fangede en del fine stallinger. Enkelte var svære at lokke til fluen, mens andre uden betænkning tog hvad jeg bandt på forfanget.190702 rena sedges

I løbet af aftenen var der en af de stores vårflue klækninger som Rena Elve er kendt for. På et tidspunkt var det meste af pontonbåden dækket af insekterne.190702 rena goos

Hovsa - hvem kommer der...? Gæssene kikke lidt da jeg gled forbi den i båden. 190702 rena nighttime

Rena opstrøms Rød Bro - en strækning der besøges af mange, men som også kan være vanskelig at fiske som vadefisker. 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles