danlendenosv
1000_200_mariager_vinter.jpg

Stor harr og Naphans!

Onsdag den 10. juli 2019.190711 rena holmbo hl harr

Havde en god dag med udvalgte storstallinger og et par ørreder.

Rena

Havde sammen med Knud Stangegaard planlagt at fiske i området hvor Rena elven bliver til kraftværksøen, Løbsøen. Bådbygger Lars Andersen og Henrik Minor Vedel (Mong) valgte en drifftur i den nye to personers Mosqeeto. 

Lagde ud med lidt geddefiskeri mens vinden stadig drillede til tørfluefiskeri. Havde fat i et par utroligt stærke og kampivrige Rena gedder. 

I et bagvand så vi flere rigtigt store gedder - sværvægtere i 8-10 kilos klassen. Prøvede selvfølgelig at servere et par divers og poppere.... Men storgedderne var dog ikke i humør til det sjove i dag.... Må vist tilbage til dette magiske bagvand i nærmeste fremtid. 

Som forudset i vejrmeldingen, lagde vinden sig i løbet af eftermiddagen. Roede omkring i området og satte ankeret, når jeg så en god fisk tage insekter på overfladen. Mit nykonstruerede kædeanker er her værdifuldt og sikre, at du kan fastholde din postion i forhold til den ringende fisk.

Så en del Vulgata og Danica som ikke blev taget af fiskene. Men mon ikke det kommer når de i løbet af et par dage har vænnet sig til de store døgnfluer? Det er min erfaring fra området.

Ellers var det de mindre døgnfluer og vårfluerne der ørreder og stalling viste interesse for.

Sidst på dagen kom Lars Andersen og Mong sejlende i guidebåden, og efter en tur til Rena efter lidt grillmad, stod den på nogle hyggelige timer omkring grillen i Rena Fiskecamp. 190711 rena holmbo lars mong

Bådbygger Lars Andersen havde i dag fornøjelsen af at styre den ny guidebåd og Henrik Minor Vedel på forsædet. Ser ud som om at der ikke blev ydet fuldservice med udskiftning af forfang og fluer. Sidder guiden også og småsover?190711 rena holmbo harr water

Også stallingerne (harr'en) fortjener en nænsom behandling og en hurtig genudsætnng.190711 rena holmbo mong flue

En klassiker, MONG geddefluen, kom også på forfanget.190711 rena holmbo gedde

Havde medbragt gedde grejet og havde fat i et par stykker.190711 rena holmbo knud

Knud Stangegaard nyder det fine vejr og Rena.

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles