danlendenosv
1000_200_cr_stalling-.jpg

Aften og stille fiskeri...

Torsdag den 11. juli 2019.190711 rena deset fries rod

Havde rigget min Bjarne Fries stang til og nød "the feeling" når jeg kastedeog fightede.

Rena ved Deset

Havde egentligt besluttet mig for en fridag. Altså blive hjemme i campen og hygge med lidt fluebinding, musik og lidt læsning... Dagen var varm og samtidig med nørderiet ved fluestikket stod den på Tour og en kort lur på sofaen. 

Efter aftensmaden var der alligevel noget der trak... Hvorfor ikke lige smutte ned til elven og hvorfor ikke nyde aftenen her i selskab med min favoritstang fra Bjarne Fries? 

Jeg var ikke den eneste der valgte at nyde den lune sommeraften ved elven. Netop uge 28 og 29 er de mest besøgte uger ved Rena elven og i aften havde jeg selskab af flere kajakker, et par robåde og til sidst to pontonbåde. 

Koncentrede mig om området lige omkring søsætningsstedet. Satte ankeret et stykke fra bredden, nød en kølig øl mens jeg holdt godt øje med eventuel ørredaktivitet langs den nordlige bred. Så enkelte ørreder der periodisk tog insekter. Det var dog tydeligvis mindre ørreder der stod tæt under land.

En enkelt kom i nettet inden jeg roede en smule opstrøms for at hyggefiske til de næsten altid fouragerende helt/sik. Tre smukke helt måtte ind og "hilse på" inden jeg igen skiftede plads. 

Denne gang flyttede jeg længere ud i strømmen hvor jeg have set et par stallinger. Mistede en, mens en enkelt kom i nettet og blev fotograferet.

Aftenen var nu så småt ved at være gået og ved ellevetiden satte jeg kursen mod land.

190711 rena deset helt

Heltene finder jeg i de lidt dybe og strømsvage strækninger. 190711 rena deset harr

Aftenens stalliing tog fluen midt i elven lidt opstrøms Deset broen.190711 rena deset bridge

Deset broen over Rena set fra søsætningspladsen ved Holmen.190711 rena deset upstream

Rena opstrøms Deset broen og Rena Fiskecamp. Et område med bagvande, stallinge standpladser, helt og ørred.

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles