danlendenosv
1000_200_rena_sunset.jpg

Formiddag og aften

Tirsdag den 16. juli 2019.190716 rena lake stalling

Formiddagsfiskeriet i Løbsøen gav igen i dag et par fine stallinger og lidt overraskende en gedde på nymfen

Rena.

Vind og nymfe

Kunne igen stå op til en blæsende dag der bestemt ikke bød på tørfluefiskeri. Tænkte at jeg hellere måtte prøve at gentage mandagens succesfiskeri med nymfe i Løbsøen. 

Søsatte i dag i den nordlige ende af søen. Vinden var som frisk og der var bølger. Valgte at starte fiskeriet i nordlig retning, mod vinden! 

I modsætning til mandag, var der i dag kun få døgndluer på vandet. Der var heller ikke mange svaler og måger der jagtede insekter. Tydeligvis var der også længere mellem stallingerne, der tydeligvis opsøger områderne hvor der er mest at æde. 

Havde i dag kun medbragt ørredstangen, som var monteret med min Pheasant Tail variant på et langt forfang. Affiskningen foregik ved at nymfen blev kastet 10 - 15 meter og fik lov til at synke alt imens jeg padlede langsomt om mendede line. Først når nymfen "hænger" i en lige linie efter båden, foretages der et nyt kast. Nymfen fisker på denne måde relativt dybt med en god naturtro bvægelse. 

På formiddagens tur blev det til to store stallinger og lidt overraskende, også en lille gedde!

Stille og tørt!

Eftermiddagen blev brugt "på langs" og med at lave lidt mad. Lidt over syv så det ud som om vinden ville lægge sig. Rune Hansen og Lars B. Johansen fra Rena Fiskecamp, havde observeret det samme. 

Foranden gang i dag pumpede jeg Mosqeetoen (det tager under tre minutter at klargøre båden). Rena elven lå blank og indbydende og på vandet og i luften var der masser af diverse døgnfluer og vårfluer i forskellige størrelser. Både stallinger, ørred og helt tog for sig af retterne. Specielt helten var meget aktiv!

Det var en nydelse at være på elven sådan en smuk aften. Havde medbragt min splitcanestang og kunne de næste par timer lande fire ørreder og et par helt.

Manglede lige en aborre for at dagen indbragte en Rena Grand Slam.190716 rena lake skyes

Dagen mød på masser af vind, men under aften stilnede det af. 190716 rena lake wieue

 For at kunne fiske i søen er fx en pontonbåd, som du kan sejle og styre med svømmefødderne, en stor fordel.190716 rena lake stalling on nymph

En af formiddagens stallinger med min Pheasant Tail nymfe i munden.190716 rena lake skyes 

På grund af opstemningen breder Rena elven sig ud til en næringsrig vandkraftsø hvor der kan fanges gedde, aborre, helt, stalling og ørred,190716 rena lake pike on nymps

Fiskede over næsten 4 meter vand da min nymfe blev taget... Heldigt den sad yderligt"190716 rena lake canada goose

 Har fulgt familien Canadagås i nogle uger - imponerende som gæslingerne vokser hurtigt!190716 deset trout

Aftenfiskeriet gav et par velnærede ørreder på tørflue. 190716 deset helt

Så skal der gang i rygeovenen!190716 rena moon

Dagen sluttede for mit vedkommende lidt over elleve. Kunne lige nå at nyde synet af den resterende måneformørkelse.  

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles