danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Den 13. april 2013. Randers Fjord mellem Mellerup og Grund Fjord. Fiskede med det stigende vand ind mod Grund Fjord. Fandt ørrederne på lavt vand..

130413 Mellerup

Fik brugt benene da jeg tog den lange tur. Selvom vinteren endelig har sluppet sit tag er vandtemperaturen lige omkring de 4 grader. 

Fladt vand og spredte ørreder

Randers Fjord er ikke speciel tilgængelig fra den vadende fisker. Vandet er lavt undtagen i sejrenden. Bunden er heller ikke særlig spændende og består de fleste steder af blødt sand. Langs kanten er der siv. Området hvor ørrederne kan opholde sig strækker sig fra sejlrenden og helt ind i vigene mellem sivene. 

Når vandet om vinteren køles ned trækker ørrederne ind i fjorden og op i åen. Når temperaturen om foråret langsomt stiger, trækker ørrederne langtsomt længere og længere ud i fjorden og mod Kattegat. 

Små rødlige børsteorm er der rigeligt af, og i klart vejr kan man opleve at se ørrederne med hovedet ned i den bløde bund - de søger børsteorm! 

To nedgængere og tre blanke!

Dagens ørreder blev fanget på meget lav vand og meget tæt på sivene. Faktisk mindede det mere om geddefiskeri end ørredfisker. Alle blev genudsat!

Stenrev ville gøre underværker!

Der kunne sagtens etableres nogle flere stenrev som både ørreder og lystfiskere kunne få gavn af. Stenene ville hurtigt blive bevokset med blæretang og ville derfor være gode skjul for rejer og småfisk som vi kender det ved Stenrevet lidt længere ude i fjorden.

Ideen er hermed givet videre! {jcomments on}   

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16