danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Tirsdag den 30. juli 2013. Randers Fjord, Udbyhøj: Da vi ankom stod vandet stille. Det var vindstille og nogle lystfiskere på molen havde bl.a. fanget en mægtig stor skrubbe...

131231 udbyhoj rasmus hansen web

Fik testet guidenbåden i modvind og strøm da vi ved ti-tiden satte kursen mod havnen 

Faldende vand

Mens Guidebåden og grejet blev pakket ud, kunne vi se enkelte multer krydse i det lave vand nord for Udbyhøj Lystbådehavn. 

Vi satte dog kursen med det begyndende faldende vand og jeg placerede båden så Rasmus Hansen både kunne fiske ud i den dybe sejlrende og ind på det lavere vand. Et par enkelte fiske afslørede deres tilstedeværelse med en hvirvel. 

Ved starten af den yderste af pollene satte vi båden i vandkanten og nød de kyllingesandwish'er Rasmus havde medbragt. Fik også smagt på den norske Grans øl, som det ellers var planen skulle nydes i små slurk i løbet af aftenen. Fiskede lidt og konstaterede så, at øllen var fyldt op med tørstige fluer som åbenbart også godt kunne lide bryggen...

Strømmen speedede op og det samme gjorde vinden, godt hjulpet af et par byger. Fiskene var derimod mere tilbageholdende. Rasmus havde et par gode følgere, der med et sprøjt satte kursen mod det dybere vand. Jeg havde fornøjelse af at hilse på en lille ørred og en enkelt hornfisk i det rekord varme vand. 

Hjemturen blev en god test for mine armmusker og Guidebådens glid i modvind og strøm. Det gik bare godt, og Rasmus fik fiskes mens jeg roede. En fluefisker der stod på sydsiden da sejlede ud, stod stadig på samme plads - hvad har han set? 

Da vi nåede havnen, kunne jeg med det samme se, at andre havde set multerne på det lave vand: Et garn var sat fra havnen og et godt stykke nordpå - bestemt ikke hundrede meter fra land....

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16