danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 15. august 2013. Randers Fjord Udbyhøj: Som dramatisk optakt til dagens tur havde vi i medierne hørt om fundet af en "strandvasker" ved pollene og en coasters grundstødning lidt længere ude i fjorden.

130815 Randers Fjord Udbyhoj 

Havde planlagt at fiske med det stigende vand ind mod Stenrevet, men da vi søsatte ved ti-tiden, var vandet fortsat faldende. I stedet tog vi med faldvandet ud i yderfjorden og det har vi ikke fortrudt!

Fra sejlrenden mod land...

Vi fiskede på nordøstsiden af fjorden og med vinden i ryggen var det perfekt at ligge på det dybe vand i pontonbåden og kaste fluen ind mod revlerne og det lave vand.

Fiskede med en synkeline og havde vanen tro når jeg er på disse kanter bundet en "Udbyhøj" på forfanget. Da vi kom ud i området hvor fjorden er smallest og strømmen kraftigst, var der fisk! Vi mærkede og fangede rigtigt mange mindre ørreder og et par enkelte hornfisk. Enkelte større fisk blev det også til.

For enden af "Pollen" holdt vi inde og trak bådene på land. Det var tid til frokost og pilsner. Vi skulle vente på at vandet igen ville begynde at stige, hvilken trak lidt ud.

Vinden var i perioder frisk, og vi kunne da vi vadefiskede lidt, mærke hvor stor en fordel det er at ligge i pontonbåden og med vinden i ryggen fiske ind mod det lave vand i stedet for det modsatte.

Snart kom der for alvor gang i det stigende vand, som inden vi kom retur til havnen var steget omkring 30 - 40 cm. I den ydre del af fjorden fortsatte det fine ørredfiskeri, mens det længere inde mod havnen stilnede af. 

Bemærkede at den grundstødte coaster også havde benyttet højvandet til at komme fri af grundstødning, som i øvrigt blev fulgt at et milgjøovervågningsskib og et fly. {jcomments on}

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16