Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 31. august 2013. Randers FJord Udbyhøj: Sammen med Tommy, Niels og Henrik "Spar". Dagen forløb lidt anderledes end vi havde forventet. Det var vinden der fik fjorden til at "vise tænder" og gav os gode udfordringer med ben og armmuskler. 

130831 randers fjord udbyhoj

Udover vinder, der i løbet af dagen overraskede os ved at stige fra frisk til kuling, havde vi en dag med et par heftige regnbyger, og meget kraftig strøm. Fiskene var nogenlunde samarbejdsvillige og det blev det en god portion ørreder og nogle fede hornfisk. 

Bådene måtte trækkes...

Hverken Tommy eller Henrik Spar købmand havde tidlige prøvet at fiske fra pontonbåd i Randers Fjord.  Vi lagde stille ud og fiskede med det faldende vand ud mod "Pollene" og "Sækken". 

Lagde ud med et par hornfisk og fangede også snart et par ørreder. 

Som aftalt blev der holdt frokost ved det yderste af sømærkerne. Vandet var stadig kraftigt faldende og vi krydsede fjorden for at prøve om "Sækken" kunne byde på overraskelser. Det blev her til et par småørreder og lidt hornfisk.

I mellemtiden var vinden frisket gevaldigt op samtidig med at den udadgående strøm var så kraftig, at afmærkningsbøjerne blev trukket ned under vandet.

Tommy og Niels der var motoriserede, satte kursen ind i fjorden, mens vi blev enige om at tage en time på øjet og afvente vandvendingen.

Lidt forsinket begyndte vandet så småt at stige, men da vinden var tiltaget endnu mere, kunne vi ikke fiske. I stedet måtte vi trække bådene langs sejlrenden og videre ind mod "Gammeldybet". 

Fangede et par hornfisk og en mindre ørred her inden vi satte kursen mod havnen, hvor vi kunne nyde en meget velfortjent pilsner. 

Sikker på at købmanden fra Grenå sover rigtigt godt!{jcomments on}

 

 

 

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16