danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 17. maj 2014. Randers Fjord, Udbyhøj: Lange og lyse dage er for mit vedkommende ensbestydende med morgenfiskeri. Mødtes med Thomas Sams ved Udbyhøj kl. 04.30. Vandet var faldende og fjord og landskab var indhyllet i en tæt dis. 

140517 rds fjord1

Startede med at fange en mindre ørred. Mærkede også at der var hornfisk, som Brakvandsrejen heldigvis ikke er for god til at kroge. To lidt større ørreder i 50 centimeters klassen blev også fristet på meget lavt vand.

140517 rds fjord2

På billedet er Thomas i gang med at fighte en hornfisk. En af formiddagens tro "følgesvende" (venstre side af billedet) følger nysgerrigt og sikkert sulten med. 

Vandvending og masser af lys!

Fiskede med det faldende vand og holdt en lille pause ved Sømærket lige over for "Sækken". Inden det nåede såvidt havde jeg haft flere terner der heftigt jagtede Brakvandsrejen, så jeg havde svært ved at koncentrere mig om fiskeriet.

Krydsede fjorden for at se nærmenre på forholdene i "Sækken". Dejligt at se, at ålegræsset er kommet tilbage og ser rigtigt godt ud. Lidt ærgerlidt, at indløbet er ved at sande til, men det vist nok naturens gang...

Fiskede på sydsiden og fisk snart selskab af en meget nysgerrig sæl der lige måtte vise os hvordan man fanger hornfisk! 

Desværre var ørrederne, eller rettere bidelysten pist væk.

Da vi nåede ind til Udbyhøj Havn kunne vi ikke længere se morgenens fritlagte rev, som vi har døbt, Andersens Rev. Vandet var steget en god halvmeter! {jcomments on} 

 

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16