danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 29. maj 2014. Randers Fjord, Stenrevet og Udbyhøj. Havde spændt min Tarp godt ud så nattens vedvarende vind generede ikke søvnen. Ideen med at bruge pontonbåden som en integreret del af teltet stod sin prøve med UG. Sædet er nu natbord til briller, telefon, camera m.v. I siderne er der masser af plads til vadejakke, waders og proviant. 

140529 ubuhoj1

Havde lidt svært ved at komme op, men nåede da solopgangen! Fiskede et par timer langs revet og fisk så lyst til kaffe og endnu en time på madressen. Vandet, fuglene, vinden og solen er som altid ren meditation og snart var jeg der hvor man drømmer om de helt store fisk!

140529 ubuhoj2

Afventede at vandet ved middagstid begyndte at falde. Fiskede langs kanten på den fine strækning ud mod Udbyhøj hvor det blev til en håndfuld ørreder, et par hornfisk og fjæsing. En ørred og en fjæsing er lagt på salt så de er klar til lidt røg i morgen eftermiddag.{jcomments on}

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16