danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 6. september. Randers Fjord, Udbyhøj: Heller ikke i dag var de store fisk at berette om. En tur i fjordmundingen, og især en morgentur, er dog altid ensbetydende med gode oplevelser. Til morgen startede det med et par kåde marsvin der tydeligvis trivedes godt i det stigende vand. 

140906 rds fjord mong

Lars Rødvin Matthiessen holdt på kajen da jeg ankom lidt i seks. Lidt senere dukkede Lars Andersen, Henrik Minor Vedel (Mong) og Jan Simonsen op.

Oddersjov

På vej ind i Gammeldybet mødte jeg odderen. Først så jeg hovede og var lidt i tvivl om det var en sæl. Men snart dykkede odderen og jeg kunne tydeligt se den spidse hale. Prøvede at ro tættere på for at tage nogle brugbare billede, men odderen holdt de godt 50 meters afstand, og virkede i øvrigt ikke skræmt. Den tydeligvis var ude i samme ærinde som mig!

Igen tvivl om at odderen fik fanget morgenmaden. Men modsat odderen og marsvinene, måtte jeg kæmpe for blot at fange en hornfisk og nogle mindre returørreder.  {jcomments on}

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16