danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 1. november 2014. Mødtes med Lars Andersen klokken 08.00 for lidt hygge og fiskeri i yderfjorden. Allerede fra morgenstunden var temperaturen oppe på 12 grader. Over middag måltes jeg 17 grader - de tankevækkende og dejligt her den 1. november. 

141101 udbyhoej1

Vandet var faldende og vi driftede med strømmen ud langs kanten. Lars lagde ud med en lille ørred og snart var det min tur. De mindre ørredern var hugvillige, men de store (og farvede) var langt mere forsigtige. Havde således mindst tre større ørreder, der pillede i fluen og fulgte hel med ind så jeg kunne se deres mørke gyldenbrune skær over den lyse bund. Fangede i løbet af dagen tilsammen 12-14 ørreder, alle på Udbyhøj fluen 

141101 udbyhoej2

Holdt frokost og ølpause mens vi ventede på at vandet skulle vende så vi kunne fiske med det stigende vand på turen retur til havnen. 

141101 udbyhoej3

KLASSIKEREN: Efter en fin landing, skulle Lars lige holde ørreden frem til et foto. Igen skete det; ørreden hoppede ud af bådbyggerens hænder, der forøvrigt var temmeligt forbrændte oven på et recertificerings svejse forløb. {jcomments on}

 

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16