danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 2. november 2014. Dagen blev brugt i den ydre del af Randers Fjord hvor Rasmus Petersen skulle guides. Det blev til en hyggelig dag med god snak om vores liv, fiskeoplevelser og grej.

141102 guide rds fjord 1

Ankom til endu en dag med sol og efterårstiden en høj temperatur. Vinden var i det sydvestlige hjørne og var vandet faldt lidt inden det satte ind med en vandstigning på omkring en halvmeter. Ørrederne var der, men de var bestemt ikke særligt samarbejdsvillige. Styrede guidebåden over de bedste pladser langs sejlrenden og inde i Gammeldybet.  

141102 guide rds fjord 2

Rasmus havde riggen en stang til med en I-line og en med synkeline og var således forberedt til affiskning af alle vanddybderne. Det blev i løbet af dagen til nogle nap og fire mindre ørreder i nettet. Håber nu på, at Rasmus fik en god fornemmelse af fiskeriet fra pontonbåde og mulighederne på fjorden! {jcomments on}

 

 

 

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16