danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

   Randers Fjord, Udbyhøj
111106_Randers_fjord
Fiskede sammen med Lars Kristiansen (der i anledning af årstiden havde taget øl med), Lars Matthiessen, Klaus Kaad og Søren Nielsen. 

Havde forventet at vandet fra morgenstunden ville være stigende og at vi kunne drifte og fiske ind mod Stenrevet. Imidlertid var tidevands tabellen ude af trit med de faktiske forhold - vandet faldt kraftigt! Fiskede i stedet i yderfjorden og ud i "Sækken". Frokosten blev holdt, mens vandet stod stille, på den nordlige ø ved indsejlingen til fjorden. 

Så flere nysgerrige sæler, en enkelt mindre fisk i overfladen og en del trækkende gæs og forskellige svømme og vadefugle.

Inden vi sluttede fik jeg såmænd også fisket lidt i Gammeldybet. Resultatet af dagens behagelige anstrengelser blev en enkelt garnskadet ørred på omkring 40 cm., som selvfølgelig fik sin velfortjente frihed. 

Dejligt at se at havneudvidelsen tager form - nu bliver det så spændende hvorledes vi fremover kan søsætte pontonbådende. Brakvand.dk skal nok blive opdateret!{jcomments on}

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16