danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault


Udbyhøj -> Stenrevet og retur
120518_udbyhoj
Morgentur med løse skæl og masser af motion i benene! 

Søsatte lidt i fem fra P-pladsen ved Kabelfærgen for at drifte og fiske med den indadgående strøm, som i dag var meget moderat. Havde til gengæld en rimelig frisk vind mod mig, hvilken var ensbetyden med at jeg endnu engang fik rørt benmuskerne på den godt 4 kilometer lange tur. 

På Stenrevet fik jeg hils på en fisker, der også havde været igang fra morgenstunden med både flue og blink, men desværre havde mistet en pæn fisk. 

Fik nydt nogle skiver rugbrød og hvilet benene, inden vandet begyndte at falde og det var tid til turen retur ud mod Udbyhøj. 

Det blev en morgen og formiddag med næsten konstant napperi i fluen (hornfisk) og i "bundter" ørreder i mindre størrelse, der åbenbart stadig følges ad i mindre flokke. 

Fangede og genudsatte 12 ørreder og lidt flere hornfisk. Største ørred var omrking 45 cm. og det tydeligt, at der ikke er mangel på fødeemner i den næringsrige fjord. 

Efter omkring 8 kilometer CO2 frit fiskeri, er det dejligt at komme hjem i lænestolen - måske det bliver til en time på øjet? 

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Kan anbefales! Mere her: http://www.udbyhoejbo.dk

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16