danlendenosv

Blank vinterdag på Stevns

 

6. februar 2013: Årets første var blank!

130206 stevns vinter2

Årets første tog en rejeflue!

Efter dagens møde i København gik turen til Stevns hvor jeg har aftalt lidt fiskeri med brormand. Planen er fiskeri torsdag og fredag, men da det stadig er lyst da jeg ankommer, rigges båd og grej til.

Lægger ud i en heftig snebyge der også giver lidt frisk pålandsvind og lidt bølger. Sætter en af de nye Pro 3D rejefluer på forfanget og fisker dybt og langsomt langs ydersiden af revlen.

Når at nyde lidt af den sparsomme vintersol inden den næste byge viser sig i form af tunge blyfarvede skyer ude i bugten. Vil lige tage det sidste kast inden jeg vil ro lidt tættere på ramten der føre op til brormands hus og den varme knitrende brændeovn, da fluen tages beslutsomt i et tungt hug!

Fisken gik dybt og relativt roligt. Helt ærlig troede jeg det var en nedgænger, men snart skulle det vise sig at det var en ægte overspringer i god form! 

Vægten rundede de 3 kilo og jeg kan nu glæde mig til turen torsdag alt mens pontonbåden der ligger i haven er blevet helt hvid af den nyfaldne sne... 

130206 stevns vinter1

 Gatorundertøj inderst og Simms Fleece, tykke uldne sokker, uldhat og halskrave var medvirkende til at jeg kunne holde varmen.... Alt vejr er fiskevejr!

 

1000_200_gedde_flash.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers