danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Kørsel, en brændt kobling og Pukaviken

Fredag den 18. oktober. Pukaviken. Prøvede at finde en plads længere nordpå, men det var ikke lige til når der både skulle tages hensyn til vind og adgangsforhold. Endte med, at vi efter 3 timers kørsel endelig kunne søsatte ved den lille lystbådehavn i Pukaviken. Så, når der er fire biler der følges skal bestemmelsesstedet være planlagt hjemmefra.

131018 puka bromolle1

 Det skulle hurtigt vise sig at mindre sorte eller mørke fluer fungere i det spriklare vand.  

 131018 puka bromolle2

Igen i dag var der god gang i specielt de mindre gedder. Lars Andersen havde i dagens anledning og på grund af en knækket stang torsdag lån en Vision stang af Søren Klünder og sandelig den kunne fange fisk! 

131018 puka bromolle3

 

Smukke omgivelser med flot sol og efteråret i fuld flor. Lars blev belønnet med 4 smukke gedder!

131018 puka bromolle4

 

Efter en super dag kunne vi godt trætte sætte kursen mod Bromölle og den varme pizza. Jeg kunne se tilbage på 13 gedder som alle var taget på en diskret sort flashflue. Hovedparten af gedderne tog fluen på lavt vand tæt på land eller rev. 

131018 puka bromolle5

På trods af vi havde medbragt diverse former for medicin, måtte Peter Lyngby kapitulerede og kørte hjem for at pleje helbredet. Det blev således ikke på denne tur at vi fik lejlighed til at teste den store buket af geddestænger, som redaktøren havde medbragt til lejligheden. Prøvede også at få Claus Thyregod gjort lidt ør så han vi kunne få at vide hvor han fiskede med succes sammen med Sten Hagqvist. Makkerparret holdt dog tæt, og det var ført da jeg tappede lidt billeder fra Claus SD kort at jeg via geotaggingen kunne se hvor den hemmelige plads var beliggende. Men skidt; der var også fisk i de område vi besøgte!

131018 puka bromolle6

 

Fiskedage er god tid med masser hårdt fiskeri og afslapning. Fredagens tur var dog ikke uden udfordringer, som det hedder på nudansk. For det første måtte vi køre en del rund for at finde et velegnet fiskested og for det anden måtte Kasper Jensen bruge dagen på at få organiseret at hans bil kunne blive bukseret retur til Horsens for at få udskiftet koblingen. {jcomments on} 

1000_200_gedde_daniel_holm-.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers