danlendenosv

GAVEIDE: GI' EN FISKEOPLEVELSE!

TIL ØRRED, STALLING OG GEDDE!

1000_200_nz_highland.jpg

Morgentur med blankt!

Søndag den 20. april 2014. Sverige, Ystad om og omegn. Aftalen lød på morgengfiskeri, så allerede klokken 04.00 var der liv i huset. Mong, Lars Rødvin, Lars Andersen og Jan Simonsen kørte østpå til Kåseberg, men jeg fulgtes med Thomas Sams til revene vest for Ystad. I løbet af formiddagen friskede vinden gevaldigt op og der skulle arbejdes med fødderne for at holde sig i fiskeområdet....

140420 mong blank oerred

Turens flotteste fisk. Mong fik endelig rusk i kæppen og landede på sidste dagen denne smukke ørred!

Morgenfiskeri på revet

Dejligt at være på fiskepladsen inden det rigtigt lysner! Skulle prøve et af revene vest for Ystad, og det skulle vise sig at være et godt valg! Allerede i første kast krogede Thomas Sams en mindre blank og ilter ørred. Snart var det min tur og også den fisk på omkring 50 centimeter, var blank og hidsig. 

Havde et par tilbud, men det blev ikke til flere fisk i nettet for mit vedkommende. Modsat havde Thomas Sams mere held, og det blev til tre fine blanke ørreder mere.

Godt trætte i benmusklerne kapitulerede vi ved ellevetiden for at vende hjem til hytten og varm mad til frokosten. 

Efter en god gang Gl. Estrup gryde rettet an af Lars Andersen, var der ro på. Der skal samles kræfter til aftenens fiskeri. 

140420 morgen lys

Lyst til havørredfiskeri? PÅ billedet ser det roligt ud, men i virkeligheden var der en kraftig fralandsvind, der betød at vi flittigt  skulle bruge svømmefødderne for at holde vores position. 

140420 thomas sams blank oerred

Thomas Sams lagde ud med en ørred i allerførste kast. Senere blev det til tre blanke fisk mere! 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers