danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 15. oktober 2014. Østersøen, Sølvesborg. Så er vi igang med årets tur efter Østersøens brakvandsgedder. Årets hold: Henrik Leth, Thomas Sams, Lars Andersen, Brian Thyregod, Erland Djurtoft, Peter Albersen, Lars Kristensen, Henrik Thomsen, Kasper Jensen, Søren Nielsen og Lars Rødvin. Dagens tur gik til Sølvesborg hvor vi kunne fiske lidt i læ for den friske østenvind.

141015 bromolle1

Kan se tilbage på en dag hvor vi fiskede side om side med de stort set samme fluer. Af en eller anden grund var der nul fisk til højrehåndskasterne, mens venstrehåndskasterne (Kasper og undertegnede) tilsammen kunne tælle sig til 18 gedder.  

141015 bromolle2

Det ligner godt nok mere ørred end gedde vand. I luften så vi store flokke af gæs og traner. Og inde over en af de små skærgårds øer så vi en jagtende Blå Kærhøg. 

141015 bromolle3

Gedderne tog som vanligt fluen inde over det lave vand.

141015 bromolle4

Mørke fluer i moderat størrelse er den rette medicin når vandet er klart! {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

2011_ystad_7.jpg