danlendenosv

Ulnits.leth

LIVESTREAMING: POLITIK, MILJØ OG FISK!

1000_200_brown_trout_net.jpg

HenrikLethKV21Har besluttet at stille op til 4 år mere i byrådet!

Sløve karper og to tilbud!Mariager Fjord - Hobro Vesterfjord

120727_vesterfjord
Lars Andersen med fisk... Jo, det var en varm eftermiddag med meget sløve karper!

Der gik ikke længe før vi fandt den første flok karper. Efterhånden vi kom omkring et par meter fra fiskene satte de i en trykbølge! 

I det lave vand kunne vi de store "skygger", der absolut ikke var interesseret i at indtage føde. Gang på gang skræmte vi en flok så der massesvømning i panik. 

Endelig var der bud efter Lars's flue. Strike-indikatoren begyndte at bevæge sig og linen blev stammet op.... Desværre var det ikke en karpe, men en skalle. 

Havde set en karpe igang med lidt æderi helt inde langs sivene og fik fluen placeret. Strikeindikatoren viste tydeligt tegn på at der blev trukket i fluen og der blev strammet op. Mærkede lige lidt modstand og så så en mægtig trykbølge. Karpen var desværre ikke kroget korrekt og var i stedet blevet skræmt!

Ror rundt i håbet om at finde blot en enkelt fødesøgende karpe. Lars har et enkelt tilbud.

Nakke, ryg og lår er ved at være brunet, eller rettere en gang skoldning truer. En kølig pilsner nydes og vi ror ind og pakker for anden gang den "lange" to personers pontonbåd sammen. Kan forstå på Lars, der ikke tidligere har besøgt dette fiskevand, at vi snart skal have en revanche!

Hejme pakkes der ud og gøres klar til lørdagen Gjerrild tur med bombaydrengene.  

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles