danlendenosv
1200-350-fluer-majflue.jpg

Force Finns nu i Danmark!

forcefinns

 

 

Anderson Pontoon er blevet Force Finns forhandler

Kan købes i forskellige størrelser, modeller og farver!

140912 forcefinns

 Mistede den ene finne under en tur i Mariager, men fandt den heldigvis ugen efter. For at være sikker købte jeg et sæt nye svømmefødder. Det sorte der er fra 1991 er dog stadig i fin form! 

Gode finner et must!

Det er en god nyhed, at vi nu kan købe Force Finns lokalt. Indtil nu har det været lidt af en opgave, og til tider også dyr fornøjelse, at købe de populære svømmefødder. Fandt man endelig et sæt Force Finns, var der ofte bøvl med lang leveringstid, dyr forsendelse og efterbetaling af told og moms.

Hvorfor er Force Finns de bedste?

De første Force Finns specielt designet til at flyderings- og pontonbådsfiskeri blev lanceret omkring 1990. Hurtigt blev svømmeføddernes gode egenskaber spredt, og Force Finns blev snart det foretrukne valg blandt verdens flydende lystfiskere. Har selv prøvet flere forskellige mærker og typer svømmefødder, men siden jeg i ’91 fik et sæt sorte Force Finns, har jeg ikke været i tvivl! Mine “nye fødder” var alt hvad jeg tidligere har prøvet langt overlegen. 

Design og kvalitet til prisen

Force Finns er konstrueret således, at du ved minimal brug af benmusklerne opnår størst mulig fremdrift. Endelig betyder konstruktionen, at du sikkert kan dreje og styre din pontonbåd. Sidst men ikke mindst er Force fins uopslidelige - i hvertilfælde er mine 91’ fødder stadig i brug flere gange om ugen, på Stevns. 

Anderson Pontoon

Lars Andersen fortæller, at det er firmaets målsætning at have de gængse modeller og størrelser på lager. Desuden si’r Lars Andersen, at han kan tilbyde svømmefødderne til en konkurrencedygtig pris.

Mere om Force Finns og Anderson Pontoon

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér