Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

  • Nyt om miljø og fiskeri!

Søndag den 1. oktober 2017.171001 henrik leth tradium

Henrik Leth har som formand for Dansk Metal, Randers og næstformand i Tradiums bestyrelse i mange år arbejdet for mere og bedre uddannelse.

Randers er en god og heldig by – vi har stærke og gode virksomheder, der trækker en god udvikling. Men vi skal ikke bruge dette som en sovepude. Vi skal sikre at vi kan forsætte den gode udvikling.

Vi skal have en aktiv erhvervs- og udviklingspolitik i kommunen, der udnytter alle de muligheder vi som  kommune har. 

Der skal investeres med omtanke for at sikre fremtiden. 

Først og fremmest skal vi sikre uddannelser, der matcher borgernes og erhvervslivets interesser og behov. Derudover skal det sikres, at især nye virksomheder får let adgang til viden om markeder og teknologier.

Et fornuftigt samarbejde på tværs af faglige og politiske skel, er det bedste og stærkeste kort. 

For at sikre fremtiden skal vi have flere uddannet og opkvalificeret. Dette sker bedst i et samarbejde med de, der ved noget om det. Nemlig virksomhederne og fagforeningerne.

Så lad os efter valget starte med at nedsætte et seriøst og forpligtende trepartsudvalg mellem kommunen, arbejdsgivere og fagbevægelse – og lad os forankre samarbejdet med en ambitiøs og ansvarlig trepartsaftale, der kan føre os godt og sammen ind i fremtiden.

 Videoen viser resultatet når vi arbejder sammen. Der er brug for mere af samme slags!

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!