danlendeitjanoessv

  • Nyt om miljø og fiskeri!

0
0
0
s2sdefault

Fredag 6. april 2018.180406 affald annemoner

Natur og vores byer skal ikke druknes i affald. Det er nødvendingt med initiativer og en målrettet indsats fra både frivillige og professionelle. Også vores børn skal med!

Affald

Er jeg mon den eneste, der synes, at mængden af plastic, tomme dåser, pizza- og burger bakker er øget?

Nej, vores kommune og byer fortjener det bedre! Vi må kunne gøre det bedre… 

Skraldet hober sig op specielt på vores indfaldsveje.  Naturen lider og vores by og kommune fremstår mere og mere tarvelig og beskidt. Bestemt ikke et forhold, der gør vores kommune mere tiltrækkende!

Frivillige har i flere år gjort deres prisværdige indsats og indsamlet tonsvis af skrald. Hvis ikke, havde det set langt værre ud!

Frustrerende er det, at dér, hvor der den ene dag er samlet en stor portion skrald, kan du allerede et par dage efter samle endnu en portion. 

Det er et faktum, at langt de fleste synes, det er uacceptabelt at dumpe skrald. Men når problemet på trods er stigende, må det være fordi, der er uoverensstemmelse mellem hverdagen og de ellers fine intentioner. 

Hvad kan vi så gøre? 

Et af mine forslag er, at vores skoler og skoleklasser hver får et område at indsamle skrald på. På den måde kan vi kombinere motion, natursyn og en pænere by. 

Desuden skal det professionelle og det frivillige arbejde opprioriteres.