Sjællandske kystpladser

Søndag den 17. januar 2021210117 fiskepladser sjalland bridge

Måske den helt store venter henne på den anden side af den lille odde? 

Anmeldelse: Guide til 100 sjællandske havørredpladser.

Anmeldelse

Som lystfisker gennem mange år kender man jo nogle pladser og hotspots som sin egen bukselomme. Og apropos bukselomme, det er jo heller ikke altid, at der er noget at hente på kysten.

Så på den ene side er det herligt og udviklende at få nem adgang til en række gode pladser, og samtidig må man jo så se i øjnene, at ens egne pladser (i hvert tilfælde en del af dem) bliver offentlige med Rasmus Ovesens ”100 sjællandske havørredpladser”.

Men er det egentlig ikke byttet værd: at få en masse nye pladser og samtidig få kendskab til en masse nye spændende spots med google-links, fiskeanvisninger og parkering.

Jeg kan kun sige god for nøjagtigheden af Rasmus’ beskrivelser af pladserne i forhold til de spots, jeg selv besøger, når vind, vand og tid matcher sol måne og stjerner. Eller man bare skubber alt andet til side, fordi den indre fiskedjævel skubber en i sine waders og ud ad døren.

 Rasmus’ E-guide giver mig lyst til at opleve nye pladser … - og herfra venter eventyret… - ”måske har Rasmus ikke lige været rundt om den pynt derhenne!”

210117 fiskepladser sjalland omslag

100 sjællandske havørredpladser kan downloades HER  

210117 fiskepladser sjalland ovesen

Har kendt Rasmus Ovesen siden midt 80'erne hvor jeg underviste i fluebinding og fiskeri. Rasmus og hans bror Anders mødte altid op med stor entusiasme.

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers