Vejret   Tidevand    Vandtemperatur   Søsætning          

Enig, uenig eller har du en kommentar?

Giv gerne en tilbagemelding!

Vennetur og naphans!

Torsdag den 11. maj 2023. 230511 lake secret hanna geddeLake Secret: Hanna præsentere en af dagens gedder - Udover gedder på "vådt" og "tørt" blev det til grillmad xxl, snak og en masse forårssol på kinderne!

Streamer, popper og store bøffer!

På dages tur fiskede jeg sammen chilenske  Sebastian Letelier, Hanna Bossow, Thomas Sams, Lars Andersen og John Allan Petermann.

Vi var begavet med fantastisk vejr  der startede med dis og vindstille. I løbet af dagen tog solen fat, Lidt vind og overflade krusninger stimulerede tydeligvis også geddernes hugvillighed. 

Alle fangede gedder på både streamer og popper.

En morfar

Efter frokosten, god øl (tak til Hanna) og et par gedder fandt jeg ud af, at jeg absolut ikke er blevet for gammel til at tage en lille middagslur og at det sagtens kan lade sig gøre i Modqeeto'en.

Fiskeri med popper

Geddefiskeri med popper er en populært.  En popper er en type overfladeagn, der har en konkav form på toppen, hvilket skaber en plaskende og sprøjtende bevægelse på vandoverfladen, når "fluen" trækkes gennem vandet.

Når man fisker med popper, er det bedst at fiske i områder, hvor gedderne er kendt for at jage og angribe bytte på vandoverfladen. Det kan være tæt på vegetation eller fx omkring trærødder og lignende.

For at fiske med popper skal du kaste agnen ud på vandet og derefter trække den tilbage i små ryk, så popperen skaber plaskende bevægelser på vandoverfladen. Gedderne vil ofte angribe med en hurtig og voldsom bevægelse.

230511 lake secret samling boats

Pontonbåde og grej klargøres! 

230511 lake secret old gear

Efter bilbranden mangler jeg mine moderne højspole hjul. Havde istedet fundet et par klassiske stænger og passende hjul. 

230511 lake secret lars andersen gedde

Bådbygger Lars Andersen lagde solidt ud med en god håndfuld gedder.  

230511 lake secret john allan

Kom lige forbu John Allan Petermann der tydeligvis hyggede sig i sin Anderson Speedster nummer 100 fra det lille bådbyggeri.

230511 lake secret henrik leth fight

Popperen blev fisket over cirka en meter vand....

230511 lake secret frokost

Fra venstre Sebastian Letelier, Hanna Bossow, Thomas Sams, Lars Andersen og John Allan Petermann.

Fluefiskeri og det sociale

Fluefiskeri er en aktivitet, der kræver tålmodighed, koncentration og tekniske færdigheder. Det er også en aktivitet, der ofte udøves i smukke og fredelige omgivelser, som kan skabe en følelse af ro og fordybelse.

Mens man fisker, kan man også have tid til at tale og lære hinanden bedre at kende, og dette kan føre til dannelsen af nye venskaber. Faktisk er det ikke usædvanligt, at fluefiskere danner langvarige venskaber med andre fiskere, som de har mødt under deres fisketure.

Fluefiskeri kan også give mulighed for at dele fælles interesser og oplevelser, som kan styrke båndet mellem mennesker. Det kan også skabe en følelse af samhørighed og fællesskab, når man er ude på fisketur sammen, og man kan opleve en følelse af at være en del af noget større end sig selv.

Derudover kan fluefiskeri også give anledning til at møde nye mennesker i forskellige sammenhænge, fx i fiskeklubber eller på fiskeevents, hvor man kan udveksle erfaringer og tips med andre fiskere.

Alt i alt kan fluefiskeri være en fantastisk måde at skabe venskaber på. Det kræver lidt tid, tålmodighed og en åben tilgang til at møde nye mennesker, men det kan føre til varige venskaber og oplevelser, som man vil huske i lang tid fremover.

230511 lake secret beef

Dagen sluttede med en solid omgang bålmad tilberedt af Hanna og John.

Enig, uenig eller har du en kommentar?

Giv gerne en tilbagemelding!

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers