danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Kampdag og badekar!

Søndag den 8. marts 2020.200308 fjellerup lars trout

En efterfølger og en af de mindre ørreder var alt hvad vi fiskerimæssigt fik ud af nogle timers fiskeri i de lavvandede "badekar" ved Fjellerup.

Djursland, Fjellerup 

Selv om min kære hustru fylder år og det er kvindernes internationale kampdag, kunne jeg snige mig ud af døren ved nitiden. 

Aftalen lyder på en fisketur med bådbygger Lars Andersen - første tur siden de dejlige dage i New Zealand. 

Havde egenligt planlagt at skulle fiske i den brede del af Randers Fjord. Den lave vandstand og den kraftige sydlige vind fik os dog til at sætte kursen mod Fjellerup, hvor vi kunne fiske i den friske fralandsvind. 

Da vi ankom var et par bekendte allerede på revlen. Bådene blev hurtigt klargjordt og snart kunne vi præsentere vores fluer for mulige ørreder i området "badekar". 

Efter kort tid gav Lars lyd og da jeg vendte mig kunne jeg se, at det handlede om fisk. Skulle selvfølgelig have et billede og fik gang i årerne. 

Fiskede et par timer uden at se andet end end hvirvel netop som jeg trak flue fri af vandet for at foretage et nyt kast. 

200308 fjellerup lars bil

Selv om det er køligt og der er langt færre ørreder end jeg oplevede op min tur i NZ, er det dejligt at være tilbage og sammen med gode venner.

200308 fjellerup lav vandstand

Vinden har presset vandet ud af Kattegat. Bemærkede også, på vejen hjem, at den lave vandstand i fjorden havde sat ekstra god fart på strømmen i Gudenåen.

1000_200_driftboat_guide.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers