Rev og badekar på nordkysten

Søndag den 20.februar 2022.220220 fjellerup mong

Fjellerup Stand: Startede med at fiske over det legendariske rev uden for Dueslaget. I baggrunden ses molen og møllerne ved Bønnerup.

Fralandsvind, formiddagssol og ingen fisk!

Vandet var en smule farvet og en anelse stigende. Vandtemperaturen lå på godt 4 grader og luften på cirka det halve.

Besluttede at sejle vestpå, forbi fredningsbæltet, og fiske over det legendariske rev, som bl.a. var en af Jens Plough Hansen foretrukne fiskepladser her på nordkysten. 

Som forventet så vi ikke noget til fisk og heller ikke noget til de sæler som ofte holder til omkring revet. 

Fiskede over revet et par gange inden vi satte kursen østpå for at forsøge os i de "badekar" som findes vest for søsætningspladsen. 

Sluttede over middag inden det satte ind med et heftigt regnvejr. Eftermiddagskaffen og kagen blev nydt i godt selskab hos bådbygger Lars Andersen, der på dagen valgte at klargøre stel til maler. 

220220 fjellerup taske

Efter mere end tusinde ture valgte lynlåsen af stå af og en ny taske måtte erhverves. Har en takse pakket til forskellligt fiskeri SPAWN mærkaten indikere at dette er min fjord og kysttaske.

220220 fjellerup bilindrettet

Er ved at have den nye fiskmobil færdigindrettet - det er bare rigtig godt!

220220 fjellerup strandpromenade

Mens vi drak kaffen snakkede vi med et par stykker der bestemt heller ikke ser frem til en evtuel etablering af en promenade og badehuse. Ligesom os, ønskede turisterne, der havde lejet et sommerhus IKKE flere eller lignende projekter langs den populære strand. 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers