danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Markreller, torsk, hornfisk og ørred!Djurlsland, Fornæs...
120722_fornaes 
Morgenfiskeri med masser af oplevelser og såmænd og lidt fisk!

Som sædvanligt var der mere mere vind end det der var meldt ud af meteroligerne, og jeg havde som følge af vindretningen valgt at køre til Fornæs, hvor der ud over en utrolig smuk bind også normalt kan findes lidt læ.

Da jeg ankom og mens jeg pakkede ud kunne jeg følge hvorledes en mega kran blev bukseret ud til området hvor der snart vil blive produseret vindkraft - set i den sammenhæng er vinde selvfølgelig ikke så dårlig. 

Vandstanden var lav og vandet steg kraftigt, hvilken gav nogle helt specielle bølger og strømforhold. Lagde ud med lidt fiskeri under land, i håbet om en god ørred eller kontakt med en stime multer. Ørrederne var dog ikke i biddet og jeg så heller ingen springe.... Fangede i stedet nogle småtorsk og et par hornfisk. 

Havde rigget to stænger til og roede nu ud over 5 - 8 meter vand. Her blev det til et par makreller - fandt ingen stime, men fiskene enkeltvis. Det blev til et par småtorks yderligere inden jeg igen roede ind under land og bl.a. fik hils på en vadende fluefisker, der havde fanget en makrel direkte fra stranden.  

Tog enndu en tur nu hvor vandet var steget. Nu blev det til en lille ørred. 

Kan se tilbage på en oplevelsesrig morgen og formiddag hvor det i alt blev til to hornfisk, fem torsk, to makreller og en lille ørred. Multerne så jeg ikke noget til! {jcomments on}

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers