danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultDjurlsland, Fornæs...
120722_fornaes 
Morgenfiskeri med masser af oplevelser og såmænd og lidt fisk!

Som sædvanligt var der mere mere vind end det der var meldt ud af meteroligerne, og jeg havde som følge af vindretningen valgt at køre til Fornæs, hvor der ud over en utrolig smuk bind også normalt kan findes lidt læ.

Da jeg ankom og mens jeg pakkede ud kunne jeg følge hvorledes en mega kran blev bukseret ud til området hvor der snart vil blive produseret vindkraft - set i den sammenhæng er vinde selvfølgelig ikke så dårlig. 

Vandstanden var lav og vandet steg kraftigt, hvilken gav nogle helt specielle bølger og strømforhold. Lagde ud med lidt fiskeri under land, i håbet om en god ørred eller kontakt med en stime multer. Ørrederne var dog ikke i biddet og jeg så heller ingen springe.... Fangede i stedet nogle småtorsk og et par hornfisk. 

Havde rigget to stænger til og roede nu ud over 5 - 8 meter vand. Her blev det til et par makreller - fandt ingen stime, men fiskene enkeltvis. Det blev til et par småtorks yderligere inden jeg igen roede ind under land og bl.a. fik hils på en vadende fluefisker, der havde fanget en makrel direkte fra stranden.  

Tog enndu en tur nu hvor vandet var steget. Nu blev det til en lille ørred. 

Kan se tilbage på en oplevelsesrig morgen og formiddag hvor det i alt blev til to hornfisk, fem torsk, to makreller og en lille ørred. Multerne så jeg ikke noget til! {jcomments on}

Visit Djursland

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16