danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 3. april 2019.190403 bornholm two fish

Henrik Minor Vedel med blank ørred der syntes lille i forhold til Knud Stangegårds 84 centimers ørred der desværre blødte fra gællerne og var inficeret af et sælbid og derfor ikke kunne genudsættes. 

Hukommelse?

Først glemmer Lars sine waders. Så glemmer Knud batteriet til motoren. Lars Rødvin glemmer sin vadehakke og Mong skulle til at give gas for at opdage at han havde glemt motoren inde på stranden. Så gelmmer Mong at købe cigarer til Lars A. Ved godt det ikke er noget at spøge med, men der er lidt “team demensia” over årets hold.

Dagens tur

Sidste tur på Bornholm i denne omgang.

Vinden var frisk fra det østlige hjørne hvilken gav bølger på langs med kysten. Dønningerne var omkring en halv meter høje og vi vugget godt. 

Henrik Minor Vedel, Knud Stangegård og Lars Mathiessen sejlede et par kilometer med vinden og fandt en plads med rigtig god gang i ørrederne.

Sammen med Lars Andersen fiskede jeg i området omkring den lille by. Her var det småt med ørreder, men til gengæld rigtig mange lystfiskere. 

Vi holdt os på behøring afstand af de andre fiskere. Havde et par enkelte hug og en ørred på fluen i nogle sekunder. Lars Andersen fangede en ørred på omkring 55 cm. som kom kortvarigt i nettet. 

190403 bornholm knud trout

Knud Stangegård har netop landet en af dagens blanke skønheder. 

190403 bornholm lars reef

Uroligt vand over revet som ikke kan nås fra land eller vadende. 

190403 bornholm mong fisk

Henrik Minor Vedel med flot "overspringer". 

190403 bornholm mong net

Knud Stangegård har landet ørreden. 

190403 bornholm bridge

Lars Andersen fisker på revet ud for Bornholms længste træbro. 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!