danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Kuling, sne og fisk!


Stevns, Rødvig, påske lørdag
120407_stevns_lordag

Vejret var i løbet at natten slået om. Vinden var i nord, vandstanden høj og vandet grumset på den nordlige side af Stevns.

Må sige det er en ubetingt fordel at være på en halvø når man vågnr op til pålandsvind, whitewater og en ufiskbar kyst. Kørte i stedet til området syd for Rødvig. Det sneede lidt og var koldt, men ellers var forholdene perfekte! 

Vandet var en anelse uroligt og uklart, netop som ørrederne godt kan lide. For engangs skyld havde jeg ikke pontonbåden med - en gang god gammeldags vadefiskeri kan være hyggeligt, men også koldt! Havde ikke fået de tykke bukser på under de åndbare waders, hvilken i løbet af et par timer gjorde benene fra knæene og nedaf næsten følelsesløse så jeg følte mig mere som "bambi på glatis", på de meget glatte sten! 

Brormand lagde ud med bøjet stang! En ørred på omkring de 50 cm. havde taget hans blink pænt ude i kasten og havde snart flere tilbud. Blev vinket ud til "hotspottet" og så med det samme en ørred vende et par meter fra stangspidsen. Desværre var det også det eneste jeg så til de kære ørreder i dag. Da der under land var en del løs grøde i vandet, benyttede jeg lejligheden til at sætte en af brormands weedbusters på fluen. Jo, den kan holde fluen fri fra grøde og fortjener en mere seriøs test... Men mere herom en anden gang!  {jcomments on} 

1000_200_gedde_flash.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers